Toimitusehdot

TUOTTEIDEN TILAAMINEN JA MAKSAMINEN
Voit tilata Koskipanimon panimotuotteita pullotavarana verkkokaupastamme. Valitettavasti Suomen alkoholilainsäädäntö ei anna mahdollisuutta toimittaa alkoholituotteita, joten asiakkaan tulee noutaa tilatut ja maksetut tuotteet Plevnasta.

Tehty tilaus sitoo Asiakasta. Tilaus vahvistetaan lähettämällä sähköpostiviesti asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Vahvistuksen jälkeen kauppasopimus on näiden sopimusehtojen mukaisesti Asiakasta ja Palveluntarjoajaa sitova.

MAKSUTAVAT
Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki sekä Ålandsbanken. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

TUOTTEIDEN NOUTO
Tilatut ja maksetut tuotteet voidaan noutaa maksutositetta (paperi, sähköinen) vastaan Panimoravintola Plevnasta, panimon myymälästä ma-su klo 21 asti ravintolan aukioloaikojen puitteissa. 

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron ja valmisteverot.

Koskipanimo myy kaikki tuotteet vapaasti Koskipanimon Olutmyymälän varastossa eikä hoida kuljetusta.

LOPPUNUT TUOTE JA TUOTTEEN VAIHTAMINEN

Varaamme oikeuden vaihtaa loppunut tuote vastaavaan tuotteeseen ilman erillistä ilmoitusta. Asiasta voidaan sopia tuotteiden noudon yhteydessä tapauskohtaisesti.

Mikäli tuote on loppunut ja sitä ei voida korvata vastaavalla tuotteella tai jos tuote jostain muusta syystä jää puuttumaan tilauksesta (keräilyvirhe) – se korvataan rahallisesti.

Lähetettyä ja maksettua tilausta ei voi perua. Tuotteiden laatuun liittyvien kysymysten kohdalla jokaista tapausta tarkastellaan erikseen ja havaitut puutteet kompensoidaan asianmukaisesti.

TOIMITUSEHDOT
Verkkokaupassa maksetut tuotteet noudetaan panimoravintola Plevnasta. Alkoholituotteiden osalta laki ei salli lähettämistä tai kotiin toimittamista. Koskipanimo Oy ei täten veloita mitään lisäkuluja tai -maksuja toimituksesta.

PERUUTTAMISOIKEUS JA REKLAMAATIOT
Asiakkaan tulee välittömästi tuotteet saatuaan tarkistaa, että toimitus vastaa Asiakkaan tilausta eikä tuotteissa ole näkyvissä mahdollisia ulkoisia kuljetusvaurioita tai muita laatuvirheitä.

Tuotepuutteista, kuljetusvaurioista tai laatuvirheistä tulee ilmoittaa viipymättä toimituksen jälkeen. Suosittelemme, että Asiakas tekee reklamaation mahdollisimman pian ja elintarvikkeiden osalta viimeistään 7 vuorokauden kuluessa vastaanottamisesta. Nopea yhteydenotto auttaa virheen selvityksessä, eikä myöhemmin tehtyjä ilmoituksia hyväksytä. Kuluttajansuojalain 5 luvun säännöksiä (vaaranvastuun siirtyminen, virheilmoitukset, viivästyksen ja virheen seuraamukset) sovelletaan, jos Asiakas on kuluttajansuojalaissa tarkoitettu kuluttaja.

Tuotepalautusten ja reklamaatioiden osalta ostajan tulee ottaa yhteyttä Koskipanimoon.

Koskipanimo Oy
Itäinenkatu 8
33210 Tampere
[email protected]
Puh. 03 260 1200

PALAUTUS JA PERUUTUSOHJE

Elintarvikkeet: Kuluttajansuojalain 6 luvun mukaisesti etämyynnissä sovellettavaa peruutusoikeutta ei ole elintarvikkeiden ja muiden päivittäistavaroiden yksittäisissä toimituksissa. Peruutusoikeutta ei ole myöskään yritysasiakkaiden tilauksiin.

Käyttötavarat: Asiakas voi perua tilauksensa ennen kuin sen keräily on aloitettu ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun sen aukioloaikana. Kuluttajansuojalain 6 luvun mukaisesti etämyynnissä sovellettavaa peruutusoikeutta ei ole elintarvikkeiden ja muiden päivittäistavaroiden yksittäisissä toimituksissa. Asiakkaalla on kuitenkin Kuluttajansuojalain 6 luvun mukaisesti oikeus peruuttaa muiden tuotteiden kauppa 14 vuorokauden kuluessa tilauksen toimittamisesta. Tällaisilla käyttötavaroilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus käyttämättömille, myyntikuntoisille ja ehjissä alkuperäispakkauksissa oleville tuotteille kuittia vastaan. Asiakas voi vaihtaa tai palauttaa tuotteen Plevnassa. Tuotteiden vaihdot ja palautukset hoidetaan Plevnan tiskillä. Lippalakin, muun asusteen, vaatteen tai puutavaran palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista vastaa tuotteen palauttaja. Ennalta mainitut tuotteet voi palauttaa Plevnan baaritiskille ja rahat saa takaisin maksukuittia vastaan. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske elintarvikkeita, lahjakortteja tai muita palvelutuotteita.

Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

VASTUUNRAJOITUS

Koskipanimo Oy ja Tampereen Panimoravintola Oy eivät vastaa välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat Asiakkaalle Palvelun käytön yhteydessä tai sen johdosta, ettei Palvelu ole käytettävissä.

Näillä ehdoilla ei rajoiteta Koskipanimo Oy :n ja Tampereen Panimoravintola Oy:n vastuuta huolimattomuudesta aiheutuvista henkilövahingoista eikä sellaista vastuuta, jota ei soveltuvan pakottavan kuluttajansuojalainsäädännön nojalla voida sulkea pois eikä rajoittaa.

MUUT EHDOT

Koskipanimo Oy ja Tampereen Panimoravintola Oy eivät vastaa Palvelusta ostetun tuotteen soveltuvuudesta Asiakkaalle.

Koskipanimo Oy ja Tampereen Panimoravintola Oy eivät anna mitään vakuutusta Palvelun virheettömyydestä, kattavuudesta tai ajantasaisuudesta. Asiakas ymmärtää ja hyväksyy, että Asiakas käyttää Palvelua omalla vastuullaan eivätkä Koskipanimo Oy ja Tampereen Panimoravintola Oy anna vakuutusta siitä, että Palvelun toiminnassa ei ilmene keskeytyksiä tai virheitä taikka että sen käyttö olisi turvallista.

Koskipanimo Oy ja Tampereen Panimoravintola Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Koskipanimo Oy:lle ja Tampereen Panimoravintola Oy:lle  ja/tai näiden yhteistyökumppaneille. Materiaalien kopioiminen tai käyttö ilman Keskon lupaa on kielletty muuhun kuin Asiakkaan omaan henkilökohtaiseen yksityiseen käyttöön.

Koskipanimo Oy:llä ja Tampereen Panimoravintola Oy:llä  on oikeus muuttaa Palvelun sisältöä ja näitä sopimusehtoja. Asiakas hyväksyy muutokset Palvelua käyttäessään. Kulloinkin voimassaolevat sopimusehdot ovat nähtävissä Palvelun kotisivuilta tai ne voidaan toimittaa Asiakkaalle erikseen tämän pyynnöstä. Asiakkaan velvollisuutena on tarkistaa mahdolliset muutokset näissä ehdoissa sekä tallentaa kuhunkin tekemäänsä tilaukseen soveltuvat sopimusehdot.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Asiakas vastaa täysmääräisesti näiden sopimusehtojen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palveluntarjoajalle, muille käyttäjille ja kolmansille osapuolille. Koskipanimo Oy:llä ja Tampereen Panimoravintola Oy:llä on milloin tahansa oikeus estää Palvelun käyttäminen sekä ostosten tekeminen.

Mahdollisiin Asiakkaan ja Palveluntarjoajan välisiin sopimusta koskeviin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan. Mikäli neuvotteluilla ja em. riidanratkaisumenettelyillä ei saavuteta ratkaisua näistä ehdoista, aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan lopullisesti suomalaisessa tuomioistuimessa.

TUOTTEIDEN HINNAT JA VEROT
Tuotteiden hinnat sisältävät Suomen valmiste- ja alkoholiverot.

TIETOSUOJA

Palvelun uudet käyttäjät eivät voi rekisteröityä palvelun käyttäjiksi.

Koskipanimo Oy :n ja Tampereen Panimoravintola Oy:n tietosuojaselosteeseen voit tutustua täällä.

IKÄRAJA
Tilaajaan tulee olla vähintään 18-vuotias.

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS
Pyrimme käsittelemään kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Lähetämme sinulle sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

KOSKIPANIMON VERKKOKAUPAN YRITYSTIEDOT:
Koskipanimo Oy
Itäinenkatu 8
33210 Tampere

www.plevna.fi
[email protected]
Puh. 03 260 1200

Koskipanimo Oy

Y-tunnus: 0968663-5

Osoite: Itäinenkatu 8, 33210 Tampere
Yhteyshenkilö: Marika Tähtinen-Hakala
Yhteyshenkilön yhteystiedot: [email protected], Puh. 03 260 1200

MAKSUEHDOT
Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat
Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Pivon käyttöehdot

MobilePay
Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

MobilePayn maksuehdot

Siirto
Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

OP:n yleiset euromaksuehdot

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]

Lasku- ja osamaksupalvelut
Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collector
Collectorin yrityslaskun ehdot [PDF]

Collector-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Collector.fi

Jousto

Jousto-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Jousto.com

OP Osta laskulla

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot [PDF]

OP Osta laskulla -tuoteseloste

AfterPay

Lue lisää: AfterPay.fi

Lue lisää Checkoutin maksuehdoista: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Shopping Cart
Scroll to Top