Olut tasting

Olutkurssit

Plevna järjestää sopimuksesta olutkoulutus tilaisuuksia. Tilaisuudet järjestetään ravintolan Mallaskabinetissa ja ne on suunnattu 10–20 hengelle.

”Maltaisten makujen peruskurssi” pitää sisällään ravintolan ja panimon esittelyn sekä kurkistuksen oluen historiaan. Myös oluen raaka-aineet ja niiden vaikutus oluen makuun käydään lävitse. Kurssilla luonnollisesti myös maistellaan panimon omia tuotteita! Nyt myös UUTUUS jatkokurssi!

Tämä rento ja maistuva peruskurssi kestää noin kaksi tuntia ja siihen on mahdollista yhdistää ruokailu ennen tai jälkeen kurssin.

Kurssiin kuuluu maistelusetti ja siitä saa itselleen tyylikkään diplomin!

Olutkurssi maksaa 150€ / kurssi ja maisteltavat oluet 5 x 0,2l 15 € / hlö

kurssin voi peruuttaa kuluitta viikkoa ennen, muutoin perimme kurssimaksun 150€

Voit tiedustella kursseista myyntipalvelustamme:
Puhelin: (03) 260 1200 / sähköposti: [email protected]

Esittelyt& tasting

Järjestämme ryhmille virtuaalisia panimokierroksia. Plevnan esittelyvideo kestää noin 10 minuuttia. Esittelyssä kerromme paikan historiasta, seuraamme kuinka panimomestarimme valmistavat olutta sekä esittelemme panimoravintolan toimintaa.
Virtuaalikierros on mahdollista järjestää jopa 35 hengelle. Esitys on saatavana myös englanninkielisenä. Esityksen jälkeen ryhmä voi ruokailla ja nauttia talon antimista.

Esityksen yhteyteen suosittelemme olutmaistajaisia. Maistajaisiin kuuluu viisi 0,1 l annosta panimomme tuotteita hintaan 10,00 per henkilö. Uutuutena myös ohjelmallinen sokkotasting 15 e / hlö.

Plevna järjestää sopimuksesta olutkoulutus- ja tasting-tilaisuuksia. Tilaisuudet järjestetään ravintolan Mallaskabinetissa ja ne on suunnattu 10–20 hengelle.

Shopping Cart
Scroll to Top