Noudot autolla

Noudot autolla

Voit noutaa juomaostoksesi kätevästi ajamalla auton suoraan Finnparkin P-Plevna -parkkihalliin Finlaysonille. Näin saat isommatkin tilaukset helposti mukaasi!

Aloita pysäköinti, tarjoamme 30 min ilmaista pysäköintiaikaa MOOVY-sovelluksella.

Ajo-ohje

Aloita pysäköinti MOOVY-sovelluksella, tarjoamme 30 min ilmaista pysäköintiaikaa. 

1. Aja sisään P-Plevnaan. Parkkihalliin päästyäsi käänny alas menevään ramppiin, jossa on merkki kielletty ajosuunta/sopimuspysäköinti. Tästä saa ajaa poikkeuksellisesti Plevnan noutopisteelle.

2. Rampin jälkeen käänny vasemmalle ja sen jälkeen aja suoraan, kunnes näet haitariovet. Auton voi pysäköidä paikoille, joita ei ole nimetty.

3. Jätä auto parkkiin ja kävele portaita pitkin 1 kerros ylös Itäiselle kadulle Finnkinon oville. Mene Plevnaan ravintolan pääovesta ja ilmoita baaritiskillä tulleesi noutamaan tuotteita parkkihallista. Saat ilmaisen pysäköinnin moovy-sovelluksella, kun kysyt asiasta baaritiskiltä. pääset lastaamaan tilaamasi tuotteet autoosi. Meiltä saa tarvittaessa kantoapua!

Samalla voi asioida panimon kaupassa, tuotteet voi tilata ja maksaa halutessaan etukäteen tekemällä ostokset verkkokaupassamme https://www.plevna.fi/shop/

Suora numero 044 7055 071 henkilökunnallemme.

 

Shopping Cart
Scroll to Top