Ravintola

Oluthallin tunnelmaa

Historiallisella Finlaysonin tehdasalueella sijaitsevan Plevnan ravintolasali tuo mieleen keskieurooppalaiset olutkellarit ja -hallit. Ripeä, perinneasuihin sonnustautunut henkilökuntamme pitää huolen siitä, että palvelu pelaa.

Valittavanasi on laaja valikoima panimomme tuotteita ja monipuolisen ruokalistamme herkut. Arkisin tarjolla myös lounasta.

Ravintolan uumenissa toimii Koskipanimo, jonka tuotteita voi nauttia aidossa olutravintolamiljöössä. Panimon tuotteet saat mukaasi Olutmyymälästämme. Voit ostaa panimotuotteita myös verkkokaupastamme ja noutaa ne kätevästi Plevnasta.

Ravintolan sisustukseen kuuluvat aukottomasti mm. olut-tuoppi- ja pullonavaajakokoelmat. Katseltavaa ja tutkittavaa riittää tuntikausiksi.

Tilat

Plevnasta löytyy tiloja kaikenlaisiin tarkoituksiin. Meillä järjestät niin 400 hengen juhlat, pienemmät pidot kuin kahdenkeskiset tapaamisetkin.
Oluista voi nauttia Plevnan baaritiskillä, etuosan Piippuhyllyn sohvilla tai pystykulmauksessa. Ruokailijoita palvelee tilava ruokasali looseineen.

Plevnasta löytyy myös useita erilaisia, muokattavia ja monikäyttöisiä tiloja juhlien, kokousten ja muiden tapahtumien järjestämiseen.
Voitte valita seurueen koosta riippuen ravintolasalin peräosan, Patruunan pöydät, pienen tai ison avokabinetin tai Mallaskabinetin.
Lämmitetylle Verannalle sopii jopa 110 henkeä.

Esteettömyys

Ravintolassamme on invahissi ( painoraja 300 kg ) pyörätuolilla pääsee liikkumaan vain osassa ravintolaa, mainitsethan pöytävarauksen yhteydessä asiasta niin huolehdimme oikeanlaisen pöydän. Etukäteen sovittaessa kulku tarvittaessa myös eri reittiä yli 300 kg. Inva WC löytyy.

Plevnan edessä sijaitseva Veranta-terassi sopii ympärivuotiseen käyttöön. Tilat 110 henkilölle.

Salin takaosa tarjoaa jaettavat tilat niin pienelle kuin isommallekin porukalle.

Mallaskabinetti tarjoaa auditoriatilat ja kokousvälineistön esittelyille ja luennoille.

Plevnan ravintolasalissa tilavat loosit antavat yksityisyyttä seurueelle. Loosiin mahtuu 4-6 hlöä.

Esiintymislavan vieressä sijaitseviin Patruunan pöytiin mahtuu useampikin seurue.

Koskipanimon panimotuotteet ja lahjatavarat helposti mukaan Plevnan panimomyymälästä!

Plevnan tilavan baaritiskin ääreen mahtuu isompikin porukka.

Pieni ( max 20 hlö )  ja iso avokabinetti ( max 36 hlö ) sopivat esimerkiksi kokouksiin ja illanviettoihin.

Plevnan pohjapiirros.

Veranta-terassi
Viihtyisällä Verannallamme viihtyy niin kesällä kuin talvellakin. Ruokailun ohessa voi tarkkailla Finlaysonin alueen vilinää. Perjantaisin ja lauantaisin emme ota varauksia verannalle, vaan täytämme tulojärjestyksessä.
Plevnan Oktoberfest
Plevnan perinteinen olutjuhla järjestetään vuosittain syys-lokakuun vaihteessa. Oktoberfesteillä virtaa olut, torvet soivat ja tarjolla on tunnelmaan sopivaa purtavaa.
Previous slide
Next slide
Shopping Cart
Scroll to Top