Ravintola

Oluthallin tunnelmaa

Historiallisella Finlaysonin tehdasalueella sijaitsevan Plevnan ravintolasali tuo mieleen keskieurooppalaiset olutkellarit ja -hallit. Ripeä, perinneasuihin sonnustautunut henkilökuntamme pitää huolen siitä, että palvelu pelaa.

Valittavanasi on laaja valikoima panimomme tuotteita ja monipuolisen ruokalistamme herkut. Arkisin tarjolla myös lounasta.

Ravintolan uumenissa toimii Koskipanimo, jonka tuotteita voi nauttia aidossa olutravintolamiljöössä. Panimon tuotteet saat mukaasi Olutmyymälästämme. Voit ostaa panimotuotteita myös verkkokaupastamme ja noutaa ne kätevästi Plevnasta.

Ravintolan sisustukseen kuuluvat aukottomasti mm. olut-tuoppi- ja pullonavaajakokoelmat. Katseltavaa ja tutkittavaa riittää tuntikausiksi.

Tilat

Plevnasta löytyy tiloja kaikenlaisiin tarkoituksiin. Meillä järjestät niin 400 hengen juhlat, pienemmät pidot kuin kahdenkeskiset tapaamisetkin.
Oluista voi nauttia Plevnan baaritiskillä, etuosan Piippuhyllyn sohvilla tai pystykulmauksessa. Ruokailijoita palvelee tilava ruokasali loosheineen.

Plevnasta löytyy myös useita erilaisia, muokattavia ja monikäyttöisiä tiloja juhlien, kokousten ja muiden tapahtumien järjestämiseen.
Voitte valita seurueen koosta riippuen ravintolasalin peräosan, Patruunan pöydät, pienen tai ison avokabinetin tai Mallaskabinetin.
Lämmitetylle Verannalle sopii jopa 110 henkeä.

Plevnan edessä sijaitseva Veranta-terassi sopii ympärivuotiseen käyttöön. Tilat 110 henkilölle.

Salin takaosa tarjoaa jaettavat tilat niin pienelle kuin isommallekin porukalle.

Mallaskabinetti tarjoaa auditoriatilat ja kokousvälineistön esittelyille ja luennoille.

Plevnan ravintolasalissa tilavat looshit antavat yksityisyyttä seurueelle. Looshiin mahtuu 4-6 hlöä.

Esiintymislavan vieressä sijaitseviin Patruunan pöytiin mahtuu useampikin seurue.

Koskipanimon panimotuotteet ja lahjatavarat helposti mukaan Plevnan panimomyymälästä!

Plevnan tilavan baaritiskin ääreen mahtuu isompikin porukka.

Pieni ( max 20 hlö )  ja iso avokabinetti ( max 40 ) sopivat esimerkiksi kokouksiin ja illanviettoihin.

Plevnan pohjapiirros.

Hygienia
Asiakkaiden turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Pyrimme järjestelemään pöydät harvempaan terassilla sekä baarissa. Looseissa olevat korkeat selkänojat sekä 3m leveä käytävä suojaavat viereisiltä seurueilta. Omalta osaltamme pidämme yllä korkeaa hygieniatasoa kuten aina ravintolassamme. Asiakkailta odotamme samaa tahtoa suojata itseä sekä muita. Henkilökuntamme käyttää maskeja/visiirejä.

Esteettömyys
Ravintolassamme on invahissi ( painoraja 300 kg ) pyörätuolilla pääsee liikkumaan vain osassa ravintolaa, mainitsethan pöytävarauksen yhteydessä asiasta niin huolehdimme oikeanlaisen pöydän. Etukäteen sovittaessa kulku tarvittaessa myös eri reittiä yli 300 kg. Inva WC löytyy.

Veranta-terassi
Viihtyisällä Verannallamme viihtyy niin kesällä kuin talvellakin. Ruokailun ohessa voi tarkkailla Finlaysonin alueen vilinää. Verannalla on mahdollista järjestää isommatkin juhlat ja tilaisuudet.
Plevnan Oktoberfest
Plevnan perinteinen olutjuhla järjestetään vuosittain syys-lokakuun vaihteessa. Oktoberfesteillä virtaa olut, torvet soivat ja tarjolla on tunnelmaan sopivaa purtavaa.
Olut-tastingit
Plevnassa voi luonnollisesti maistella talon panimotuotteita. Olut-tasting-laudalle voi valita mieleisensä setin oluita. Järjestämme tilauksesta myös ohjattuja tastingeja ja Olutkursseja.
Lue lisää
Previous
Next
Shopping Cart
Vieritä ylös