15.9.-1.10.2023

OKTOBERFEST MENU

PIENEEN NÄLKÄÄN

FRANZIN METSÄSIENIKEITTOA L, G 14,00
Perinteinen kermainen metsäsienikeitto kruunattuna yrtti-valkosipuli öljyllä. 

ELSAN LIEKKIPIIRASTA L 14,00
Pitsamainen flammkuchen, päällä parmesaania, smetanaa, humaloitua punasipulia, mustapippuria, rucolaa ja savulohta.

JOACHIMIN LIEKKIPIIRASTA L, M, VEG 14,00
Pitsamainen flammkuchen, päällä vegejuustoa, kaurafraichea, humaloitua punasipulia, mustapippuria, rucolaa ja grillattua artisokan sydäntä.

GENVIEVEN VÄLIPALA L, G 18,00
Röstiperunan päällä pariloitua savulohi- katkarapumoussea, sitruunaa ja humalamarinoitua punasipulia.

PÄÄRUOAKSI

MANUELAN KANAA L, G 29,00
Oluthallien kestosuosikki. Paistettu puolikas broileri, tuorekurkkuaiolia, haudutettua punakaalia ja maalaisranskanperunoita.

ALBRECHTIN POTKAA L 30,00
Huom. Valmistusaika 45 min. Uunissa paahdettu sian potka, haudutettua hapan- ja punakaalia sekä Plevnan tummaa olutkastiketta.

GÜNTHERIN KARJUA KOLMELLA TAPAA L 32,00
Pariloitua porsaan sisäfilettä, savustettua porsaan kylkeä ja savustettua mallapossumakkaraa Plevnan tumman olutkastikkeen, grillitomaatin ja perunamuusin kera.

ELSAN PIHVI L, G ulkofile 29,90 / sisäfile 36,00
150 g naudan pihvi, metsäsienikastiketta, lämmintä kasvislisuketta ja maalaisranskalaisia.

INGRIDIN KUHAA L, G 36,00
Paistettua kuhaa, savulohi- katkarapumoussea, humalamarinoitua punasipulia, lämmintä kasvislisuketta ja röstiperuna.

HANSIN VEGESCHNITZEL L, G, M, VEG 29,00
Paneroitua vegaanista leikettä (herneproteiini), tuorekurkkuaiolia, lämmintä kasvislisuketta ja friteerattua pikkuperunaa.

JÄKIRUOAKSI

RUDOLPHIN APFELTORTE L, VEG 13,00
Saksalaistyylistä lämmintä omenapiirakkaa vegaanisen vaniljajäätelön kera.

HULDAN SADONKORJUUHERKKU L, G 13,00
Siideri- kermavanukas Plevnan Scrumbysta siiderihillotun raparperin ja rapean marengin kera.

OKTOBERFEST ÀLA CARTE

ALKUUN

PRETZEL L 5,00
Perinteinen saksalainen suolarinkeli ja tuorejuustolevitettä.

ALKUSALAATTI L, G, M, VEG 6,00
Tuoreita vihanneksia, salaattia ja talon salaatinkastiketta.

FRITEERATTUJA PERUNALASTUJA L, G, M, VEG 7,00
Dippeinä ranch- ja tuorekurkkuaiolia.

SALAATIA

BROILERSALAATTI L 20,90
Broilerin rintafilettä, ranchkastiketta, parmesania, kananmunaa, humaloitua punasipulia ja salaattia.

KALAA

TAMMERKOSKEN LOHISOPPA L, (G) alkuruoka 13,50 pääruoka 16,50
Perinteinen kermainen lohikeitto. Tarjoillaan voin ja paahdetun leivän kera. (Saatavana myös gluteenittomalla leivällä.)

KASVIKSET

VEGEBURGER L, G, M, VEG, (G) 19,90
Burgersämpylän välissä Tasty-burgerpihvi (herneproteiini), vegaanista cheddaria, tuorekurkkuaiolia, tomaattia, suolakurkkua, humaloitua punasipulia ja salaattia. Annos sisältää tuorekurkkuaioli dipin ja maalaisranskalaiset. (Saatavana myös gluteenittomalla sämpylällä.)

VEGECURRYWURST L, G, M, VEG 15,90
Tomaattisessa curry- viherpippurikastikkeessa kiehautettuja vegaanisia nakinpalasia (herneproteiini), maalaislohkoperunoita, punajuurta, suolakurkkua, tomaattia ja raastesalaattia. Tulista ja syntisen hyvää!

VEGEPYTTIPANNU L, M, VEG 16,90
Talon mausteiseen kaurakerma-sinappikastikkeeseen muhennettua vegaanista pyttipannua (herneproteiini), punajuurta, suolakurkkua, tomaattia ja raastesalaattia.

PANNULTA JA PARILALTA

TALON PIPPURIPIHVI L, G ulkofile 29,90 / sisäfile 36,00
Naudan 150 g fileepihvi, Jaloviina*-pippurikastiketta, lämmintä kasvislisuketta ja maalaislohkoperunoita.

JÄGERSCHNITZEL L 29,90
Reilu 200 g paneroitua porsaanleikettä, metsäsienikastiketta, lämmintä kasvislisuketta ja maalaisranskalaisia.

SÄHKÖMESTARI ANDERSSONIN PORSAANLEIKE L 29,90

Paneroitu porsaanleike, vahvaa slaavihenkistä pekoni-sipuli-paprika-tomaatti-maustekurkku-smetanakastiketta ja lohkoperunoita.

PLEVNAN BURGER L, (G) 19,50
Burgersämpylän välissä naudan burgerpihvi, cheddaria, tuorekurkkuaiolia, tomaattia, suolakurkkua, humaloitua punasipulia ja salaattia. Annos sisältää tuorekurkkuaioli dipin ja maalaisranskalaiset. (Saatavana myös gluteenittomalla sämpylällä.)

PIPPURINEN BROILERI L, G 24,50
Broilerin rintafilee, Jaloviina*- pippurikastiketta, lämmintä kasvislisuketta ja maalaislohkoperunoita.

TALON KLASSIKOT

LIHAPULLIA KERMAKASTIKKEESSA L, G 15,90
Reilu annos lihapullia kermakastikkeessa, perunamuusia, raastesalaattia, punajuurta, tomaattia ja suolakurkkua.

PLEVNAN PYTTIPANNU L, G 15,20
Talon kerma- sinappikastikkeeseen muhennettua pyttipannua ja paistettu muna, raastesalaattia, punajuurta, tomaattia ja suolakurkkua.

CURRYWURST L, G, M 15,90
Tomaattisessa currykastikkeessa kiehautettuja nakkeja, lohkoperunoita, raastesalaattia, punajuurta, tomaattia ja suolakurkkua. Tulista ja syntisen hyvää!

PLEVNALAINEN L 20,90
Savustettua mallaspossumakkaraa, Thüringeriä ja Bratwurstia, humaloitua punasipulia, suolakurkkua, tomaattia ja saksalaistyyppistä perunasalaattia.

SUU MAKEAKSI

PLEVNAN SUKLAAKAKKUA, SUOLAKINUSKIA JA VADELMAMELBAA L, G 12,00

MUMMON MUSTAHERUKKAJÄÄTELÖÄ L, G 10,00
Reilu pallo mustaherukkasiiderillä maustettua jäätelöä rapean marengin ja siiderisiirapin kera.

LAPSILLE
Kaikki lastenannokset tarjoillaan tomaatin, kurkun sekä hedelmän kanssa. Lastenannokset alle 13-vuotiaille.

LIHAPULLAT KERMAKASTIKKEESSA JA MUUSI L, G 7,50

NAKIT JA MUUSI L, G 6,90

PYTTIPANNU L, G (VEG) 7,50
Molemmin puolin paistetun kananmunan kera. Talon mausteiseen kermasinappikastikkeeseen muhennettuna tai ilman. (Saatavana myös vegaanisena)

LASTEN BURGER L 9,00
Naudan burgerpihvi, tomaattia, majoneesia ja cheddarjuustoa sekä ranskalaiset perunat

JÄÄTELÖANNOS KASTIKKEELLA L 3,50
Kastikevaihtoehdot: Suklaa L, G Kinuski L, G Vadelma L, G

Annoksia saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää.
– Pidätämme oikeudet muutoksiin. –

LISÄTIETOA

l = laktoositon, vl = vähälaktoosinen, m = maidoton, g = gluteeniton, veg = vegaaninen

Pihvien kypsyysasteet: raaka, medium, kypsä

Perunoiden vaihto paahdettuihin juureksiin/salaattiin 2,00

Panimomestarin olutsuositukset: •1• – •17• kuvaukset olutlistassa.

Lisätietoa eu-asetuksen mukaisista allergeeneistä ja intoleransseja aiheuttavista aineista saa kysyttäessä tarjoilijalta. ( eu:n elintarviketietoasetus 1169/2011 )

– Ravintola pidättää oikeudet muutoksiin –

PANIMOMÄSKI KARJAN REHUKSI
Koskipanimon oluiden tuotannossa syntyvä mäski kierrätetään ekologisesti Toijalassa toimivan Teristen kartanon lihakarjan rehuksi.

Käytämme vain suomalaista naudan- ja broilerin lihaa ravintolassamme. Burgerjauhelihamme tehdään aina tuoreesta naudanlihasta, eikä siihen ole käytetty pakastettua lihaa. Lihaa voi nauttia medium-kypsyysasteisena.

Shopping Cart
Scroll to Top